Начало Места за настаняване Къща за гости Мъдрец

Къща за гости Мъдрец

Къща “Мъдрец” се намира в едноименното село, разположено на 8 км източно от археологически комплекс Перперикон. Къщата предлага уютен двор с навес и беседка, където семейството на Севда и Фети предлагат най-вкусната пъстърва на керемида в източните Родопи. Мястото е предпочитано за вкусен обяд и отмора след посещението на Перперикон. От Кърджали до село Мъдрец се достига за около 15-20 мин.

Настаняването е в три стаи с кухненски бокс и две бани с тоалетна. Общо могат да се настанят 6 човека. Верандата предлага прекрасен изглед към Източните Родопи, където може с удоволствие да изпиете сутрешното си кафе.

Топлите вечери прекарайте под дървения навес, докато децата играят в двора или на беседката. Семейството готви със зеленчуци и плодове – собствено производство, гледа пчели и предлага мед. През месеците май и юни Фети ще ви покаже и как се хващат пчели на рояк близо до къщата. Микроязовир Мъдрец е друго прекрасно място, на 2 км от село Мъдрец, където същите собственици предлагат спортен риболов, рибен пикник, чеверме, разходка с лодка, места за палаткуване и др.

В къща Мъдрец ще получите информационни брошури за мрежата на Новото тракийско злато, както и туристически карти и пътеводители за Източните Родопи.

КОНТАКТИ

село Мъдрец, община Кърджали
тел: 0899 618 901
е-mail: madretz@abv.bg
Къща за гости Мъдрец

Остави коментар

Коментари

Подобни Статии

1 Коментар

Остави коментар